Baba

Ezeket a babákat leginkább nagy óvodás, vagy kis iskolás gyerekeknek ajánlom. A babák arcán csak jelzés értékű szemet és szájat találsz. Ez azért van, hogy a kicsi képzelete dönthesse el, hogy az arc nevet-e épp vagy sírdogál.
A lány babákon van egy hosszú szárú bugyi, blúz és ujjatlan ruha, vagy hosszú ujjú ruha köténnyel vagy mellénnyel és egy pár cipellő. Ha másmilyen ruhát szeretnél, pl. nadrágos leánykát, azt is szívesen elkészítem.
A lány babák haját tetszés szerint lehet fonni vagy copfozni. Fésülni elsősorban ujjal lehet, mert a gyapjúfonalban megakad a fésű. A lányok hajába készítek hajpántot, vagy hajgumit.
A fiúk öltözéke egy alsónadrágból, ingből, kantáros nadrágból és a cipőkből áll. A hátán hátizsák lesz, amiben el lehet rejteni apróbb kincseket. Fiúknál táska helyett kérhetsz mellényt vagy kardigánt.
A babák gyapjúval vannak kitömve, a testük és a ruhájuk pamutból van. A baba hajának,szemének színét, valamint a ruha anyagát szabadon választhatod. Ehhez segítséget az "Anyagok" menüpont alatt találsz. Ha esetleg a gyermekednek van kedvenc ruhája, és abból van maradék anyagod, akkor meg tudjuk oldani, hogy egyforma ruhában járhassanak...


Öltöztethető babák ára:

20 cm-es baba 10000 ft
30 cm-es baba 14000 ft
40 cm-es baba 17000 ft
50 cm-es baba 20000 ft

Ha szeretnél babát rendelni, kérlek írj nekem egy emailt: steinerbaba@gmail.com